Werkwijze

Afspraak
Als u niet zeker weet wat exact de mogelijkheden zijn of gewoon een professionele mening wilt horen over uw huidige meubels, dan kunt u kosteloos een vrijblijvende afspraak maken. Wij komen dan bij u langs en beoordelen samen met u wat voor u de best passende oplossing is. Als u een keuze gemaakt heeft dan maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgaaf. U kunt ons hier mailen of bellen voor een afspraak!

 

Ophalen en wegbrengen
Wij verzorgen kosteloos het vervoer van het meubelstuk. In de regio Nijmegen en Arnhem. Wij halen het meubel op en brengen het na de opknapbeurt weer netjes terug.

 

Werkzaamheden
Het hele proces start met het uitzoeken van de nieuwe stof uit ons uitgebreide assortiment zoals Saum&Viebahn, Keymer, Switch, Lancier, Buvetex, Ohmann, Hulshof, Dux maar ook stoffen van De Ploeg en Kvadrat kunnen wij leveren. Wij beginnen met het verwijderen van de oude stoffering. Hierna maken wij op basis van de oude stof mallen. Daarna wordt alles gesneden en gestikt. Vervolgens vervangen we, als het noodzakelijk is, de oude vulling voor een nieuwe. Als laatste wordt de nieuwe stoffering op het meubel geplaatst en is het meubelstuk weer als nieuw en kan het weer jaren probleemloos mee!

 

Levertijden
In onze klantenkring staan we, mede dankzij onze snelle levertijden, zeer goed bekend in regio Nijmegen en Arnhem.