Referenties

Onze 4 fauteuils en oorfauteuil met hockers zijn door firma Gero fantastisch opnieuw bekleed! Ik kan iedereen deze vakmannen Rob en Gerard van harte aanbevelen.
Dank voor jullie vakwerk!
Gerard & Hilde

Gerard & Hilde

Beste lezer, toekomstige klant van Géro,

Nadat ik op de zaak bij Gérard en Rob had verteld welke bedekking ik in de hal en op de trap en overloop wilde hebben waren we er samen al gauw uit.
Deskundig advies waarbij geluisterd werd naar mijn wensen.

Gérard kwam netjes inmeten en de offerte kwam per mail. Keurig overleg over de data volgde.
Michiel heeft de trap en overloop perfect voorzien van tapijt en ook Gérard en Rob hebben de PVC vloer prachtig afgeleverd.

Heren, dank voor de prettige samenwerking en jullie vakmanschap!

Hartelijke groet, Arjanne

Arjanne

Vorig jaar is onze Artifortbank opnieuw gestoffeerd bij Géro. We zijn hier zo enthousiast over dat dit jaar twee Gelderland fauteuils, die na dertig jaar een nieuwe leren bekleding nodig hadden, onder handen heb en laten nemen. Prachtig leer in een mooie groene kleur. Ze zijn weer als nieuw.
Voor de volgende stoel gaan we zeker weer naar Géro.

We zijn erg blij met onze nieuwe vloer. Zeer vakkundig gelegd, met oog voor details. Gérard, Rob en Michiel bedankt!! Groet Desiree

Hulde aan Gerard en Rob voor het stofferen en restaureren van onze DePadova Loungebank . De bank ziet er prachtig uit! Dank voor de fijne samenwerking en het geleverde vakmanschap.
Wij bevelen jullie van harte aan bij bekenden en zullen jullie ook zeker benaderen voor toekomstige projecten in ons eigen huis.

Een ander durfde zich er niet aan te wagen: een klassieke stof op een moderne, strakke stoel. Maar Gérard en Rob hebben de handschoen met verve opgepakt en het prachtig uitgevoerd. Ze hebben een unieke stoel gecreëerd. Waarvoor hulde!!
En bovendien hebben ze hun expertise aangewend om ons te adviseren over de uitvoering van een aantal nieuwe eetkamerstoelen. Dank daarvoor.
Als we in de toekomst nog stoffeer klussen hebben – en die hebben we – dan weten we jullie te vinden.
Tinca en Leo

Ik heb nieuw laminaat in de woonkamer, er is zeker rekening gehouden met mijn wensen, keus genoeg, stalen mee naar huis om rustig te kijken, kortom geweldige servive. De rest van het huis heeft ook een opknapbeurt nodig en ik weet al waar ik naartoe ga!

groet
Petra

Ik wilde een doorschijnend gordijn als room divider in mijn grote praktijkruimte. Het systeemplafond leek er aanvankelijk niet geschikt voor, maar Gérard kwam met een elegante oplossing. Met zijn deskundig inzicht kwam ik vervolgens snel tot een juiste keuze uit de vele verschillende gordijnstoffen. Ik ben heel tevreden met het resultaat, de indeling van het interieur is er sterk op vooruit gegaan.

Frank van Broekhoven

Beste Gérard en Rob,

Bedankt voor de prima service! Wij zijn blij met onze nieuwe gordijnen, ze hangen fantastisch mooi. Een ruime keuze in stalen die je thuis rustig mag bekijken.
Goed advies, korte levertijd, handig zo’n bedrijf in je dorp, wat wil je nog meer!

Géro zeker aan te bevelen.

Groetjes,
Joyce

Nadat we in de zaak goed zijn voorgelicht kwam Gérard bij ons thuis langs om nogmaals de stalen van de plissé gordijnen te laten zien . Zeer goed advies en snel geleverd. Super mooi door hem opgehangen en met uiterste zorg..
Nogmaals dank voor de service.

Benno Pince vd Aa

Beste Gerard en Rob,
Onze enorm oude ingevallen en versleten bank, kwam na stoffering terug als een plaatje en zit fantastisch. zeer netjes en secuur gewerkt. Voor herhaling vatbaar. We zullen jullie aan iedereen aanbevelen.
Ellen en Leon.

Ben zeer tevreden over de proffesionele en vriendelijke service en het uiteindelijke resultaat van de inzethorren verzorgd door Géro.
Monique Schipper

Beste Géro

In de eerste plaats, we zijn erg tevreden over de screens. En bedankt voor de secure afwerking en service. We krijgen veel complimenten en we maken reclame voor jullie.

Hartelijk dank voor de offerte van de verduisterende gordijnen.Onze goede ervaring met jullie en jullie bedrijf zal er wel toe leiden om eerst bij jullie te informeren als we nieuwe stoffering nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,
Dineke de Graaf

Fam de Graaf

Géro heeft allebei onze trappen (1 dicht en 1 open) voor ons gestoffeerd.
Ziet er prachtig uit en onze kleine kinderen lopen nu veilig de trap op en af. (En het voelt heerlijk aan de blote voetjes)
Ook
Zeer vriendelijke en professionele mensen.

Fam Groeneveld

Fam Groeneveld

Gerard dank je wel voor jouw goede advies omtrent gordijnen en je correcte en vriendelijke behandeling.

Hartelijke groet,
Karen van leer

Géro  heeft een nieuwe laminaatvloer en lamellen in mijn praktijk aangebracht. Ziet er perfect uit! Snel, adequaat, redelijke prijs én gewoon vriendelijk. Voelbaar betrouwbaar. Bedankt! Bert Vendrik

Gerard en Rob hebben mijn praktijk voorzien van laminaat en lamellen.
Het ziet er prachtig uit!
Aandacht, vriendelijkheid, zorgvuldigheid en professionaliteit zijn de trefwoorden die bij me opkomen.
Ik beveel ze zeker aan!

 

Mieke Weekers

Gerard en Rob hebben ons huis voorzien van rolgordijnen duo shades. Vooraf erg getwijfeld, maar door het advies thuis deze goede beslissing toch genomen.Ziet er TOP uit. Als bonus 2 stoelen bekleed zien er mooier uit als nieuw. In Gero hebben wij een prima kleinschalig bedrijf ontmoet. Super Service. Bedankt.
Groetjes, Hetty Muskens

Hetty Muskens

Gerard en Rob hebben ons huis voorzien van rolgordijnen duo shades. Vooraf erg getwijfeld, maar door het advies thuis deze goede beslissing toch genomen.Ziet er TOP uit. Als bonus 2 stoelen bekleed zien er mooier uit als nieuw. In Gero hebben wij een prima kleinschalig bedrijf ontmoet. Super Service. Bedankt. Groetjes, Hetty Muskens

Fam Muskens

Na de stoffering van 2 heel oude stoeltjes, die er weer als nieuw uit zien was ik toe aan iets voor de ramen. De keus was snel gemaakt.

Ben superblij met mijn mooie duo rolgordijnen.
Vakkundig en snel opgehangen (na deskundig advies).
Keuze uit vele mooie tinten en topkwaliteit.
Hier ga ik nog lange tijd van genieten.

Tineke B uit Leuth
Gérard en Rob hebben ons hele huis voorzien van overgordijnen, vitrages en práchtig laminaat. De service is geweldig! De gestoffeerde bank door hen maakt ons plaatje compleet Wij zijn blij dat zij dit voor ons gedaan hebben! Nogmaals Dank! Gérard en Rob. Henny en Mireille Jeurissen.

 

Fam van Balkum 

Inmiddels op twee verdiepingen prachtige perfect-fit plisse gordijnen in onze kunststof kozijnen. Zonder boren mooie raamdecoratie! Super service!

Gerard en Rob, Ik wilde de binnenbekleding van mijn Patron ( kitcar/ oldtimer) vernieuwd hebben. De eigenaar van mijn Saab-garage raadde mij aan contact met jullie op te nemen. Resultaat: Een auto met een prachtige, tot in de puntjes afgewerkte binnenbekleding. Het is echt helemaal af! Compliment. Jur Tak, Huissen

De banken die jullie voor ons hebben gestoffeerd zien er weer als nieuw uit. We zijn erg blij met resultaat! groet, Liesbeth en Hans

Wederom een oude stoel volledig gerestaureerd en schitterend bekleed!!!! We boffen met zulke klantvriendelijke en goed advies gevende vaklui in de buurt! GERO bedankt en tot de volgende klus maar weer……. Bert en Hanneke Nijholt

Fam Nijholt

Het opnieuw stofferen van onze oude fauteuil leek ons een waagstuk.Het is zo mooi gedaan dat zij nog lange tijd in ons gezelschap zal zijn , getuigend van het vakmanschap van Gero.
Dank voor jullie advies en service.

 

 

Fam de Wit

Gero heeft voor ons een sleets fauteuiltje nieuw opgevuld en weer met leer bekleed. Prachtig gedaan! We durfden er nauwelijks op te gaan zitten. Groot vakmanschap en klantvriendelijkheid, zoals het hoort. Perfect!!
Marja en Jodoc Driessen.

Fam Driessen uit Millingen aan de Rijn

Sinds vanochtend hangen er in een gedeelte van mijn woning nieuwe gordijnen. Eerder dit jaar werd er mooi kunstgras op mijn balcon gelegd – en wat langer geleden een antieke stoel (her)gestoffeerd.
Dit alles tot volle tevredenheid door Géro uit Beek-Ubbergen, mijn woonplaats!
Het vakmanschap, de betrokkenheid – en de prettige manier waarop alles tot op heden geschiedde, zal mij een volgende keer weer naar Géro leiden!
Dank jullie wel Gérard en Rob; goede zaken – en vooral doorgaan. Dat velen jullie maar mogen vinden!!!

 

Huub Schuurmans uit Beek

Gero heeft bij ons laminaat gelegd, de trap opnieuw bekleed en houten raamjaloezien geplaatst. Dat hebben ze uitstekend gedaan. We zijn erg tevreden. Ze zijn klantgericht, gestructureerd, planmatig, komen afspraken na en leveren kwaliteit. Kortom, zoals het hoort, alleen kom je het bijna nergens tegen. Gelukkig wel bij Gero, jongens bedankt en ga vooral zo door.

Sjors Van Leeuwen

Hoi Rob en Gerard,
wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe gordijnen, ze zijn prachtig! Ze hangen perfect en ze maken de woonkamer helemaal af!
Jullie werken netjes en precies en als jullie weggaan laten jullie het superschoon achter!
dank jullie wel,
groetjes Bas en Esther Schrijner.

Fam Schrijner

De kussens van een leolux bank opnieuw laten bekleden. Wat een geweldig resultaat! Uiterst netjes. Weer een nieuwe bank. Rob en Gerard leveren vakmanschap zoals bij de vroegere gildes.

 

Fam.van de Zand

We waren niet zeker of we wel of niet onze Harvink bank opnieuw zouden moeten laten bekleden. Na een gesprek met Rob werd al snel duidelijk dat het een goede beslissing zou zijn. De bank zou als nieuw worden en er zouden bijpassende armleuningen op gemaakt worden waardoor een compleet andere uitstraling zou onstaan.
Vier dagen later was het klaar. Het resultaat is verbluffend!
We zijn er erg blij mee. Gérard en Rob bedankt!

Fam. Adams

 

Blauwe leren Hoekbank.

 

Inmiddels hebben wij door Rob en Gérard verschillende dingen laten bekleden.

Onze 12 jaar oude leren bank is opnieuw bekleed met leer én verstevigd én met losse kussens gemaakt.
De bank is in één woord prachtig geworden!!!
Veel steviger zitkussens die onderling te verwisselen zijn en rugkussens die met een rits zijn vastgezet aan de rugleuning, zodat al deze kussens mocht het nodig zijn te vervangen zijn.

Voor mijn rug heb ik een echt stevig schuin zitkussentje nodig in de auto en op een bureaustoel. Vanuit mijn versleten voorbeeld zijn er in middels 2 nieuwe gemaakt die lang mee zullen gaan.

Het is prettig zaken doen met jullie en genieten van jullie vakmanschap.

Fam. Van Veenendaal

Dankzij Rob en Gérard zijn onze ramen voorzien van prachtige inbetweens en duo plissé,s.De Pvc vloer ligt er ook strak in en bijzonder gemakkelijk in onderhoud…keuze uit mooie kleuren.Een aanrader. Jullie zijn vakmannen,met liefde voor t vak en tijd en aandacht voor jullie klanten….

Zoek niet langer naar een stoffeerbedrijf,
Géro is de beste, buiten kijf
Succes en nogmaals bedankt,

groetjes Berry en Trudie uit Arnhem

Als herintreder en dus sinds kort woonachtig in Beek, op zoek naar een aankleder voor onze nieuwe woning, kwamen wij bij Géro terecht.

Gordijnen, vitrage en een plissé hordeur uitgezocht en alles op maat laten maken.

Dit alles tot meer dan tevredenheid.

Geen moeite teveel, overal ruim tijd voor nemen en een meer dan vriendelijke en vakkundige behandeling .

Chapeau Gérard en Rob!

Ga zo door!

 

 “De Ridders”

Fam. De Ridder

Hallo Rob en Gérard,

alles wat jullie tot nog toe voor ons gestoffeerd cq hersteld hebben is op een voortreffelijke manier gedaan!!! We zijn zeer blij met jullie en het kunstgras wat jullie op ons terras (flat) gelegd hebben is een plaatje en heerlijk aan de voeten! Chapeau en tot de volgende klus!!
Veel succes verder,
Bert en Hanneke Nijholt.

Hallo Rob en Gerard, graag wil ik jullie een kompliment maken voor het plaatsen van nieuwe horretjes, ziet er goed uit en werken heel goed!
Ook de nieuwe vitrages zien er prima uit.
Hebben wij in de toekomst een bank of fauteuil te stofferen komen we zeker naar jullie toe ! Dus zeker tot ziens.
Groet Joop en Mini.

Hallo Rob en Gerard 
We zitten inmiddels al 9 dagen op onze nieuwe kussens, zitten en liggen lekker. Zijn nog steeds super tevreden. Erg mooi gemaakt, prima service!!
Nogmaals hartelijk dank.

Henk en Corrie Hoffman, Enschede

Wat een service.
Wat een vakmensen. Dank zij een goede begeleiding bij de stofkeuze heeft onze kamer een vorstelijk aanzien gekregen. Goddank hebben we voor de stofferingsprijs geen nieuwe prullaria aangeschaft.

Fam. Bouwmeester

Hoi Rob,
Wat zijn we blij met onze “nieuwe”  stoelen. Na lang getwijfeld te hebben over de leersoort en kleur, waarvoor we overigens alle tijd kregen om de grote hoeveel stalen thuis te kunnen bekijken, zijn we nu zeer tevreden over het resultaat. Ook met het ” moderner” maken van een van de stoelen, door het achterwege laten van extra dikke naden e.d., zijn we erg in onze sas. We roepen tegen een ieder die het wil horen wat voor vakmensen jullie zijn. Ook jullie klantvriendelijkheid blijft niet onvermeld tegenover vrienden en bekenden. Dus kortom weer twee zeer tevreden klanten.
Met vriendelijke groet,

Ellen en ivo

Beste Rob en Gérard,

Hier is onze reactie op jullie werk.
We zijn erg gelukkig met de bank en de stoelen, die jullie als nieuw hebben teruggebracht. Het was erg prettig te ervaren dat afspraken nagekomen werden. Dank voor het prachtige vakwerk.

Joos en Corrie Horstink, Leuth

Als eerste hebben we jullie gevraagd vier biedemeierstoeltjes te bekleden.
Het resultaat was in een woord  geweldig.
Ook het Louis XVI fauteuiltje had na jullie behandeling een metamorfose ondergaan.
Dit werk vereist na onze mening een groot vakmanschap.
Daarna hebben jullie voor ons twee grote en zeer bewerkelijke fauteuils gestoffeerd.
Wederom was er sprake van een verbluffende prestatie.Keurig alles tot in de puntjes afgewerkt.
Fijn ook dat er een keuze gemaakte kan worden uit een uitgebreide collectie stoffen.
Gerard en Rob,jullie zijn een gouden duo.
Dankzij jullie “meesterschap” zitten wij fantastisch en zijn de stoelen een lust voor het oog!
Veel dank daarvoor en we kunnen iedereen aanraden niet te schromen en naar 
Gérard en Rob te komen.

Frits en Mary Boll, Beek

Wij zijn erg tevreden over de stoffering van ons gehele meubilair. Het is erg netjes gedaan en de service was uitstekend. Er is flink doorgewerkt waardoor we met de pasen van een geheel nieuwe inrichting konden genieten.
Bedankt hiervoor, we kunnen jullie aanbevelen

Familie van Marwijk

Hallo Gérard en Rob,  
Eindelijk de foto’s van de stoel en de bank.
Wij zijn er heel erg blij en tevreden mee. De reacties zijn ook zeer positief.
Jullie hebben een ruime keuze van stof. Ook vond ik het prettig dat jullie meedachten over bv het vullen van de kussens of de keuze van de stof. Het eerder ophalen van de stoel en de bank was ook super. Ik zou zeggen “”ga zo door”” met de goede service !Ik vertel het wel verder!
Groeten

Marjolein Scholten

Hallo Rob en Gerard,
Bijgevoegd de foto van de stoelen na de “make-over” door Gero.
Dit is de tweede keer dat jullie voor ons vakwerk leveren en volgens afspraak een opdracht hebben verzorgd. 
De stoelen zijn nog mooier geworden dan we hadden verwacht. 
Het blijft moeilijk om van stalen te kiezen maar met het juiste advies is het uitstekend gelukt. Wij zijn ook nu weer zeer tevreden over Gero.
Bedankt en met vriendelijke groet,

Lianne en Norbert, Nijmegen

Hoi Gerard en Rob,
Inmiddels al meer dan een half jaar genieten we dagelijks van onze “nieuwe-oude stoelen”. Jullie hebben de 2 stoelen zo perfect opgeknapt!! Ze zitten zelfs beter dan voorheen, en de stoffering is geweldig. Iedereen vraagt ons waar we deze 2 mooie en goed-zittende stoelen vandaan hebben gehaald. De complimenten gaan naar jullie. Hartelijk dank en veel succes verder!

Ans Sonnemans uit Ubbergen

Dag Rob en Gerard,
Twee oude stoelen en een dito bank zijn door jullie omgetoverd tot nieuwe meubels.
Vakwerk! Alles ziet er prachtig uit, en het werk werd geheel volgens
afspraak verricht.
We zijn er blij mee.

Familie Stafleu

Beste Rob,
Beter laat dan nooit… 
Zo’n twee jaar geleden, toen wij op het punt stonden te verhuizen van Ooij naar Tilburg, hebben wij je gevraagd vier antieke eetkamerstoeltjes opnieuw van een zitting te voorzien en te stofferen met de moderne Kvadrat stof “Happy” van Tord Boontje. Ook heb je twee kussens voor onze bank bekleed gemaakt, bekleed met fraai paarse Kvadrat stof “Hallingdal”.
Ik heb je toen beloofd foto’s op te sturen en dat is er nooit van gekomen…
 
Vandaag gaf ik je adres aan een kennis door die op zoek was naar een stoffeerder. Aangezien wij toen heel erg tevreden waren over de kwaliteit van jouw werk en de zeer plezierige afhandeling van de opdracht, moest ik direct aan jullie bedrijf denken.
We waren en zijn nog steeds heel erg tevreden met het resultaat. De combinatie van de oude mahonie stoeltjes met de modern knalgele stof met blad-en bloemenprint is erg geslaagd. We hebben er nog steeds dagelijks plezier van en genieten van de aanblik die het geeft.
 
Mocht er zich nog eens iets voordoen wat gestoffeerd moet worden, dan weet ik in ieder geval bij wie ik terecht kan voor goed vakwerk: Gero in Beek-Ubbergen.
Hartelijke groeten,

Annelies Visser

Beste Rob en Gerard, 
In de zondagskrant las ik een advertentie van jullie bedrijf Gero over het opknappen van “oude” meubels naar “nieuwe” meubels. En ja dat was wat ik zocht. Een oude bank, zeker 40 jaar oud, waar ik als kind zelf nog opgespeeld  had met twee bijpassende stoelen erbij waren “rijp” voor een opknapbeurt. Ik had telefonisch contact met Rob en binnen een week werd de bank op de plaats opgehaald waar hij stond, op de zaak bij mijn man. Direct erna stof uitgezocht en ik werd daarin goed geadviseerd wat kwalitatief goede stof is en zeker niet te duur . Niet te lichte stof voor de twee kinderen die nogal eens kunnen knoeien.

Binnen een paar weken kregen we die “nieuwe”bank, bekleed in mooie d. bruine kleur terug. Goed gemaakt, zeer vakkundig bekleed, we zijn er erg trots op. Inmiddels zijn de twee bijpassende stoelen bekleed in een gele tint en het geheel is als nieuw. Van de overgebleven stoffen zijn kussens van gemaakt. Onze woonkamer is als nieuw. De kinderen spelen vaak met de kussens van de bank en stoelen en ze kunnen tegen een stootje. 
Wij zijn erg tevreden over het geheel en hebben inmiddels het bedrijf Gero voorzien van een nieuwe klant, mijn schoonvader!  
ja zo werkt het, mond tot mond reclame. Dat is de beste reclame. 
Nog veel succes met jullie zaak, 
Bedankt voor de prettige samenwerking en adviezen.
Groeten,

Leonie van den Niewenhuijze

Meubelstoffeerderij Gero heeft voor ons een oude antieke bank naar volledige tevredenheid opnieuw bekleed. Enige tijd later kreeg ik een design fauteuil Loge van Montis in handen,hij kwam regelrecht bij het grof vuil vandaan maar de Gero stoffeerders hebben hun handen en tanden erin gezet en de hergeboorte heeft plaatsgevonden van een schitterende -niet van nieuw te onderscheiden-met oranje leer beklede design fauteuil. Werkelijk vakwerk van grote klasse. Nou ja toen paste onze eigen groene Loge Montis fauteuil niet meer in het interieur en vol vertrouwen laten we die fauteuil nu in een nieuw zwart jasje steken. 

Willy Scheerder en Lidy Hulsbosch, Elst

Beste Rob,
Hierbij wil ik je hartelijk danken voor de velende service. De stoelen zijn werkelijk prachtig geworden. Mijn klanten bevestigen dit dagelijks!  Ook de service (het halen en brengen) was uitstekend. 
Als jullie zo doorgaan is succes verzekerd!
Veel geluk verder.

Henk Jansen

Hallo Rob, 
Hiermede willen we je laten weten dat we erg tevreden zijn over het herstofferen van onze bank en een fauteuil. 
Voor de stof konden we kiezen uit een enorm aantal stalen, waarbij je ons prima hebt geadviseerd. Het ophalen en terugbrengen van de meubels vond precies volgens afspraak plaats en de kosten van het herstofferen waren overeenkomstig de prijsopgave.
We hopen hiermede weer een hele tijd voorruit te kunnen. Je kunt deze tevredenheidsbetuiging evt. gebruiken als aanbeveling voor evt. nieuwe klanten.

Fam Helmink, Elst Gld.